به گزارش سی بی اس نیوز، پروفسور "آلکس سیفالیان " در آزمایشگاهی در لندن از پلاستیک خاصی استفاده کرده است که قابلیت تغییر چشم انداز پیوند اعضا را دارد.
تا کنون به این شیوه، فقط یک پیوند واقعی صورت گرفته است که آن نیز تولید مصنوعی و مهندسی بافت شده نای است.
دریافت کننده این نای مصنوعی یک مرد اهل اریتره است که به سرطان گلو مبتلا شده بود و اکنون کاملا بهبود یافته است.
در این شیوه رشد عضو، ماکتی از عضو بیمار بدن ساخته می شود، سپس پوششی از نوعی پلیمر جدید بر روی آن قرار داده می شود.این پلیمر نوعی ماده نرم و کشسان است که در آزمایشگاه لندن ساخته شده است.
پژوهشگران این شیوه را "نوع خاصی از پلاستیک" توصیف می کنند. این پلاستیک حفره های میکروسکوپی دارد که سلول های بنیادی گرفته شده از بیمار می توانند بر روی آن متصل شوند و رشد کنند.
این پلاستیک به عنوان داربستی عمل می کند که اطراف آن سلول های خود بیمار می توانند دوباره رشد کنند و خودشان را دوباره به شکل یک عضو جدید بدن تغییر دهند.
از آنجا که این سلول ها، سلول های خود بیمار هستند ، از سوی سیستم ایمنی بدن وی پس زده نمی شوند.
سیفالیان گفت:تولید این نای فقط آغاز کننده یک راه است. تولید قلب نیز امکان پذیر است و تولید عضو های پیچیده تر نیز مانند ریه یا مغز از طریق این شیوه می تواند چالش برانگیز باشد.
در حالی که این شیوه هنوز در آمریکا به تایید نرسیده است اما آزمایشگاه دکتر سفیالیان در حال حاضر سفارش هایی را برای تولید اعضای بدن از کشورهای سراسر جهان دریافته کرده است .